2013. március 29., péntek

Húsvéti pályázatpakk


Eridonosok, kicsi és nagy fiókák!


Itt vannak, jönnek, jönnek a hústvéti pályázatok! A műveket a k_rochard@citromail.hu címre küldjétek, a tárgyban tüntessétek fel: HÚSVÉTI PÁLYÁZAT. A pályázatok határideje április 12.

1. Tojásfestés
Ahogy az elmúlt évben, úgy idén is kaptok egy sablont, amit gépen, vagy kinyomtatás után kézzel, ki kell színeznetek, vagy festenetek. Minden beküldött képért 5 pont jár, fejenként legfeljebb 2 tojással lehet nevezni. Szavazással lesz ezekből kiválasztva általatok egy közönségdíjas és általunk (én meg pótatyátok) egy másik, amik +10 pontban részesülnek.
SABLON

2. Húsvéti képeslap
Aki elég kreativitást érez magában, az alkothat, tetszőleges technikával, húsvéti üdvözlőlapot is, amiket folyamatosan közzéteszünk majd az eridonban és a blogon. Egy képért 10 pont jár, legfeljebb egy képpel lehet nevezni (tehát igényesebb munkákra számítunk). Elbírálás lásd 1. pont.

3. Húsvét hótalpakon
Szegény, szegény húsvéti nyúl, idén azt sem tudja, hova kapjon, betemette a hó és a tavasznak híre-nyoma sincs. Írj legalább 1 A4es oldalnyi mesét a hófúvással világtól elvágott Nyussz heroikus küzdelméről és diadaláról vagy kudarcáról. A legjobb történetek 30, 25, 20 pontot kapnak!
4. Charlie és a csokitojások
A klubhelyiségben számos helyen rejtettünk el csokitojásokat, azonban nem úgy, ahogy az eddigiekben. Tíz különleges csokitojás is rejtőzik a fotelok és puffok között.
Rejtvényeket készítettünk - aki játszani szeretne, jelentkezzen húsvét hétfőn nálam vagy a HVH-nál és kap közülük egyet. A rejtvények megfejtéséért 10 pont jár, valamint a tíz leggyorsabb, helyes megfejtést beküldő választhat egyet a tíz bűvös tojás közül (a főmesélő segítségével kijátszható lesz a megtalálás és a hatás).

Akinek nem jut ezekből, annak sem kell búsulnia, rengeteg finomsággal kedveskedünk az Eridonosoknak Smiley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése