2014. április 3., csütörtök

Leonie, a hárpia

Rettenetes hír látott napvilágot a legőrültebb prefektusunk, Leonie kapcsán. Mivel a ház megbecsült rendfenntartója, sokat gondolkoztam, nyilvánosságra hozzam-e ezeket az információkat, de aztán úgy döntöttünk, az igazság fontosabb, mint a prefektáról kialakított kép fenntartása, így közhírré tétetik, hogy Leonie titokban egy hárpia!
Igen, jól olvastátok, bizony ő egy hárpia. Mi másra következtethetnénk abból, hogy a testvére titkos szerelme, Titanilla is retteg tőle? Szemtanúk bizonyítják, hogy megfenyegette a lányt, ne merjen a testvére közelébe menni, így a két szerelmes már csak titokban mer találkozgatni, mert Kevin félti a hercegnőjét testvére haragjától.
A vörös hajú lányt más esetben is tetten érték már, amikor is egyik háztársát vizsga során bajba keverte egy máig felderítetlen módszerrel... olyan választ ültetett a fejébe, ami totálisan inkorrekt volt, hovatovább a tárgyat tanító tanár számára egyértelművé tette, hogy a válasz Leonie válaszával egyezik meg. Kézenfekvő lenne módszerként a legilimencia, de mivel inkább elmebomlásra gyanakszunk a lány esetében, mintsem ilyen erős képességre, így csak a már fent említett magyarázat maradt: hárpia, akinek vannak még titkos fegyverei. Óvakodjatok tőle!



Fecsegő Főnix


Ui.: Ha az üggyel kapcsolatban bárkinek további információi vannak, ne habozzon felkeresni a szerkesztőséget, illetve továbbra is várom a kiteregetendő szennyest másokról is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése