2016. november 30., szerda

Pletykafészkek


Éljen soká, az ifjú pár!
Nem csak az Eridonban, de a csapaton belül is zajlik az élet. Sajnos elég gyakori a csapatkapitány-váltás és nehéz a tagoknak mindig más elveihez szokni. Karina után Gwennek szavazott bizalmat a csapat, aki el is kezdte szervezni a csapatot, igen ám, csakhogy a lány egyik napról a másikra elhopponálta magát. Senkinek nem szólt egy szót sem, csak eltűnt. Vajon mi állhat a háttérben? Néhány diák azt rebesgette, hogy titokban összeházasodik jelenlegi párjával, Zalánnal. S mint kiderült, a fiú szülei nem igazán szerették az eridonosunkat, ezért döntöttek a titkos esküvő mellett.

Hátszél
Gwen megüresedett csapatkapitányi helyére Kevin került. Tudjátok, hogy miért? Mert a lakótársa volt, így azt gondolta a szőke lány, hogy Kevinen keresztül tudja majd irányítani a csapatot. Néhány hírszerzőnk azt is a csőrünkre kötötte, hogy Kevin még soha, egy meccsen sem vett részt és teljesen tapasztalatlan kviddics terén. Állítólag még seprűn sem ült ezelőtt. Ha ez igaz, reméljük, egyben lejön a pályáról.

A könyvtár foglya
A múlt hét egyik napján elmaradt a tanítás valamennyi bagolyköves diák nagy örömére. A tanulók nem értették a dolgot eleinte, no és még a tanároktól sem tudták megkérdezni, merthogy egyetlen tanárt sem tudtak elkapni azon a délutánon. Mostanra azonban kiderült, hogy a hirtelen elrendelt szünet Vitéz Rebeka miatt történhetett meg, aki elveszett a titkos könyvtár hatalmas rengetegében. A leány elvarázsolt repülőket küldött, segítségért könyörögve bennük, de mivel kétségbeesésében túl sokat hajtogatott, egyetlen papírjármű sem tudta végül helyesen megtalálni gazdáját, tehát a szerencsétlen tanároknak és mestertanoncoknak kellett felkutatni a könyvtár minden zugát, hogy megtalálják az elveszett eridonost. Egyik tanonc szerint olyan helyekre is rábukkantak, amikről azt sem tudták, hogy léteztek valaha, s néhány másik tanár azt is állította, hogy volt ott valami más is, ami egyfolytában figyelte őket, de mire odakapták tekintetük, már el is tűnt. Talán Kieran is besegített a keresésbe?


Hógolyó
Alig szállingózik a hó mostanában, egyesek mégis úgy döntöttek, hogy az udvaron összegyűjtik az összes havat, hogy aztán az arra járkálókat megdobálják a koszos, torz hógolyóikkal.
Egyesek szerint Boglár Gréta keze is benne lehetett a dologban, sőt Révay Franciska Veszna ( áldozat ) határozottan állította, hogy sérelme után az eridonos jókedvű kuncogását vélte hallani, míg Noah Jorgensen ( bántalmazott- jelenleg a gyengélkedő betege súlyos kislábujj-sérülése miatt, ami a támadás során érte őt ) egyik erősebb pillanatában elárulta, hogy vörös kócot látott elsuhanni az egyik közeli bokorban, megszólalásig olyat, mint amilyen Kováts Marcell uraságnak van. Talán csak véletlen volna a hasonlóság mindkét esetben? Vagy a két ifjú főnix barátságukat egy magasabb, veszélyesebb szintre emelte?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése