2016. július 30., szombat

Júliusi madarak

No, de kérem!
Most a pletykások célkeresztjébe Járási Jeromos került, aki igazán gyors, ha szerelemről van szó. Néhány verebünk arról számolt be nekünk, hogy a fiú titokban találkozgat Lillian Elswooddal. Igen ám, csakhogy a lány már el van jegyezve, sőt az esküvője dátuma is ki van tűzve. Talán a rellonos mégsem szeretné kimondani a boldogító igent? Vagy Jeromos fűzi úgy a szálakat, hogy mindenképpen neki kedvezzen a dolog?  Kíváncsiak vagyunk.

Jön az egész család
Biztosan ismeri mindenki a rellonos kézilabdás csajt, Hedda Jorgensent? Nos, igen. Nem régiben érkezett meg hozzánk a bátyja Noah, és állítólag  a másik két testvére is az iskolánkba fog járni. Sőt, ha pontosak az információink, Noahnak és Heddának jönnek majd az unokatesóik Norvégiából, Mexikóból és Svédországból is.  Azt a mindenit, szép nagy családotok van, srácok!

Kicsi a bors, de erős!

Mondják ezt az emberek, s valóban szoktak csodák történni. Úgy hallottuk, hogy a Aranyifjak lakói összemérték a fizikumukat, kíváncsiak voltak hogy ki is köztük a legerősebb. Úgy döntöttek, hogy egy lány háztársukat fogják majd fekve kinyomni. Vajon miért nem mentek az erőnlét termébe?
Az első versenyző Ronald  Little-Leah volt, aki szegény Tányát rosszul fogta meg. Tudniillik Tánya oldala és lábszára iszonyú csiklandós volt, így amikor először kinyomta a srác a mestertanoncot, az rögtön vihogásban tört ki, s ficánkolni kezdett. Mondanom sem kell, hogy kicsi a rakás lett a vége az erőösszemérésnek.

Eszetlenek!
Azt mondják, hogy az Eridonba járnak a legeszelősebb karakterek az iskolából. Ha lökött vagy, tuti pirosnak néznek. De ennek a sztereotípiának azért van némi alapja. Az elmúlt hetekben pár eridonos megpróbált besurranni a többi ház klubhelyiségébe takarodó után.  Háromfős csapatokra bomlottak, hogy a klubhelységeket kidíszíthessék eridonos sálakkal, piros-arany csíkos szalagokkal, és olyan kifejezéseket irkáltak, a falakra, hogy: „Csak az Eridon” „Mi vagyunk a legjobbak”
Sajnos, ennek az akciónak az lett a vége, hogy az egyik levitás prefektus,  Lyra Aurora Black meghallotta a randalírozást. Ennek köszönhetően a bajkeverőket a kékeknél elkapták. A másik két házban rosszalkodókról nem tudunk, de elvileg a kékeknél Elena Rose, Keith Coltrane és Nánásy Levendula hagyta ott az Eridon nyomát. Állítólag három hétig takarítaniuk kell majd a Levitában…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése