2016. július 21., csütörtök

Zene-bona


Videó, zene, amv, bmv, gmv!


Rengeteg zenefélével találkozhatunk az életben. Pop, rock, metal, punk, blue, klasszikus. De ezek sem ennyiből állnak. Én most egy másik módot találtam arra, hogy miszerint mutatok nektek párat.
Mert lehet egy dal, vagy ritmus, vagy zaj, egy árva hang, egy jel.

Zene az kell...


Ha már itt tartunk. Ti már belegondoltatok abba, hogy milyen jó érzés egy-egy számra ugrálni vagy mozogni? Míg másra inkább aludni lehet. Személy szerint erre bármikor ugrálnék:

Shut up

Aki zenét hallgat, az előbb-utóbb az amv-kbe is belefut. Ez az Anime Music Video rövidítése, legjobb tudomásom szerint. Képeket vagy gifteket illesztenek egymás utánra, majd egy hozzáillő zenét illesztenek be.

Fairy Tail

Ha már túljutottunk ezen, akkor jöjjön a gmv, ami Game Music video. Videojátékból lefilmeznek részleteket és megcsinálják zenés videónak.

Jin

Végül a legjobb, a könyv. Mert persze, van BMV is, bár ezt nem nagyon reklámozzák. Mégis, talán ez a legjobb. A ember rajzokból dolgozik, egyszerűen elképesztő. Van aki ebből él.

Nico

Miután meghallgattuk a számokat, jöhetnek az átdolgozások. Mert persze, azt is csinálják jó sokan. Bevezetőnek legyen mondjuk, nem is tudom...

two cellos

Továbbá azok, akik elénekelnek egy számot, méghozzá valami ritka nagy tehetséggel, szívből jövően:

This is Halloween!!!

Ha viszont egy hangszeren csinálják átdolgozás nélkül, na, az általában szinte mindent visz.

GoT

Szóval főnixek, a zenés videókat nem csak hallgatni kell. Van, mikor jobb nézni is!

1 megjegyzés: