2013. október 15., kedd

Have a bad day...

Sziasztok!

Ma elég borongós, szomorkás idő van, az esőnek is lóg a lába. :/ Úgyhogy gondoltam hozok néhány számot, ami esetleg feldobhatja a hangulatunkat. :)
Az időjárásról csak annyit, hogy Szegeden ma van a hét leghidegebb napja, 14 fok van napközben, este pedig 12 lesz. És egy kis esőt is kapunk a nyakunba, ha minden igaz... Holnap egy kicsit melegszik a hőmérséklet, 16 fokot kapunk, este viszont már csak 6 fok lesz. Azt hiszem, hogy véget kell vetni az esti romantikus sétáknak. Pesten kicsivel jobb a helyzet, de csak néhány fokkal, úgyhogy vigyázzatok magatokra, nehogy megfázzatok! Kabát, sapka, sál... A kesztyű talán még várhat... 

És akkor néhány muzsika
Danel Powter - Bad day 
Habár nem egy pörgős, pattogós szám, én imádom a klippjét. Loise-szal egyszer ki is játszottunk egy ilyen egymás-rajzát-befejezzük játékot a Pacaszobában, ha érdekel titeket, akkor olvassátok el bátran! Addig is hallgassátok ez a szomorkás, mégis kedves dalt!


A következő dal egy sorozatból, a Glee-ből van.
Glee - Singing in the rain/Umbrella
Imádom ezt a sorozatot, csak valahogy soha nem jutok el a végéig. Imádom, ahogy két frankó számot összehoznak és ez a kis dalocska baromi jól sikerült! Látvány is, de remélem azért nekünk nem kell majd az umbrella. ;)


Boomdabash - Sunshine reggae
És ha már rossz az idő, akkor legyen egy kis napsütéses dallamunk is a végére. Nekem baromira hiányzik a napsütés, és habár tegnap nagyon szép idő volt, úgy tűnik, hogy ma nem kapunk egy szemernyit sem. :( De legalább a dallam elhozza nekünk a nyarat és a napsütést! :)

1 megjegyzés: