2014. október 22., szerda

Pletykás Portrék

Valószínűleg az igazgató úr fogja a fejét, arra gondolva, kikre is bízta rá a ház vezetését, azonban most már késő. Beindult a folyosón a pletykahálózat, íme a legnépszerűbb portrétények a házunk vezetőségéről. 


MÉSZÁROS GRÉTA – Vajon ez egy felvett név?


1. Gréta néni eddig hatszor volt férjnél, épp a hetediket keresi, mert úgy érzi, hogy a mágikus számok mindig beválnak. A harmadik is jó házassága volt, csak aztán eltűnt a pasi... egy veszekedés után.

2. Amikor HV lett, azonnal arra gondolt, hogy megnézi, ki milyen fizikumu, ki az aki megtörhető a házban. Rá akarta venni a pszichomókus nénit, hogy adja ki a ház diákjainak adatait, de miután ezt nem tette meg - Köszönjük! - felvette maga mellé Warren profot, hogy figyelemelterelő legyen a hadjárata során.

3. Jobban félti a növényeit, mint az életét. Egyszer egy diák véletlenül felrúgott egy mandragórát, azóta se került elő a srác. Vigyázzatok!



DWAYNE WARREN – Hatalmas szívet rejteget


1. Minden megbüntetett diák után elmegy a pszichológus nénihez, akinél meggyónja tettét, hogy könnyítsen a lelkén. Nem egyszer könnyen között ért oda.

2. Nem szeret élő állatokra lövöldözni, de mégis macsós, így, hogy ne veszítsen a megítélésből gumiállatokat tesz ki csalinak.

3. Minden nap 13 ölésre alkalmas eszköz van nála, így védi ki a balszerencsés számot. Aki megtalálja mindegyiket és meg tudja indokolni miért azok, év végén nem hitvánnyal, hanem trollal indul a vizsgáján.



 
ASHLEY VALERIE STANWOOD – Kémnő a baglyok között


1. Tanárgyerekként minden tanár a zsebében van, nagyobb a hatalma, mint az igazgatónak, csak álca a kedves mosoly.

2. Egyszer arcon találta egy hullócsillag, amitől olyan erős lett, hogy a gurkókat nem is az ütőjével üti el. Inkább eldobja és kézzel hárít. (Az ütővel meg többnyire másokat üt ki. Taktika kérem, szín tiszta taktika)

3. Minden házból van egy pasija, akik révén ő is bejut, így minden kis titkot tud, amit a házlakók csinálnak. El-ellopkod dolgokat, így már mindenhonnan vannak kincsei.





ELENA ROSE – Telefonos fogtündér


1. Amióta a faluban betévedt a telefonfülkébe, azóta telefonfülkéket gyűjt. Lehet kulcstartó, plüss, ceruzatartó, bármi. Vegyetek neki ti is és tuti kedvelni fog.

2. Nem képes büntetni, helyette édességet kér, ám jó célra használja, ugyanis gyakran beszökik az előkészítőbe, ahol fogtündért játszva osztogatja szét a gyerekeknek az édességet.

3. Minden reggel három cigánykereket, hét felülést, tizenhárom bukfencet, huszonegy törzsemelést, és hatvanhat páros lábbal való ugrálást végez. Tesz az egészségéért és harcol a mágikus számok ellen.



KOLF KRISZTIÁN – Romantikus késtulaj


1. A pálcájában lévő főnixtollat a feketepiacról szerezte. Állítólag azért nem varázsol annyit, mert túl durva lenne az eredmény.

2. Azért lett prefektus, mert sikerült ellopnia Warren prof késeinek 50%-át plusz 1 darabot. Jó lesz vigyázni vele.

3. Mindenki azt hiszi, hogy egy igazi kemény legény, de ez nem teljesen így van, hiszen imád papírszíveket vagdosni, és ha már kellő mennyiség összegyűlt, a folyosókon szétszórni.







BÁNKÚTI IZABELLA – Jelmezes hipnotündér


1. Nem is gyerek, hanem tündér, csak eltalálta egy átok, megnőtt és nem lehet visszacsinálni.

2. Eredetileg barna volt a szeme, de egy dzsinnel való találkozás után kékké változott, ugyanis azt kérte, hogy mindenkit hipnotizálhasson. Világuralom a láthatáron!

3. Van egy főnix jelmeze, és minden hónapban, amikor harmincegyedike van, beöltözik, és a nagyterem ajtajában „boldog majdnemhalloweent” köszön mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése