2016. augusztus 31., szerda

Augusztusi csiripelő

A pirosak sem angyalok

Mindenki ismeri Simfel Karinát, nem? Hát persze, hogy igen! Ki ne ismerné az Eridon kviddicsezőinek csapatkapitányát! Nos, mostanában igen jó barátságot kötött Hayley L. Martinezzel, akivel itt, házon belül még egy kétszemélyes pizsipartit is szerveztek. A zöld viszonozni szerette volna a vendéglátást, ezért áthívta magukhoz Karinát, elárulva neki ezzel együtt a jelszót. A piros lány így már simán bejutott a zöldekhez.
Hatalmas bulit csaptak, tőlük zengett majdnem az egész alagsor. Mivel csak ketten voltak, arra gondoltak, hogy hívnak még embereket. Nem is kellett tovább menniük a hálókörleteknél. Ám balszerencséjükre meglátta őket Ramholcz Kirill, a házvezető-helyettes. A két lány menekülőre fogta, és berohantak az első szobába, ahol Scarlett Conroy és Karah Viviana Blomqvist vízipipázott a földön ülve törökülésben. Sajnos a két lány nyitva hagyta az ajtót, így Kirill is szemtanúja volt a dolognak. Meg is feledkezett hirtelen Karináról, a pipázók jobban érdekelték. Karina az adódó alkalmat kihasználva hanyatt homlok menekült. Vajon rá is vár valami büntetés?

Puska vagy ágyú?

Ezt a sztorit gyakorlatilag az egész Eridon ismeri. Az idei bájitaltan vizsgán nem csak a többi házból buktak le puskázók, de az eridonosok között is akadtak, akik csalással próbáltak átmenni a vizsgán. Voltak olyanok, akik tisztességesen tanultak, azonban olyanok is, akik minden idejüket azzal töltötték a vizsgák előtt, hogy kilométeres puskákat gyártsanak. Nos… nem véletlenül. Most Chloé Saint-Laurentről lesz szó. A mestertanonc lány gyakorlatilag egy fegyverarzenállal érkezett a megírandó vizsgáira. Mindent elkészített, szoknyája alá rejtve aztán a cetliket, de jutott a melltartóba is, sőt a térdzoknijába meg cipőjébe is. Még a padja aljára is felragasztott néhányat. Értjük ám, hogy át kell menni, de ez már egy komplett kémküldetés volt, héj!
A továbbiakról nincs információnk, nem tudjuk, hogy Chloé sikeresen vette-e az akadályokat vagy lebukott, mi bízunk benne, hogy túlélte.

Love is in the air

Ha bál, akkor nem maradhatnak el az ott összejövő párocskák sem. Mint minden eddigi bálon, az idén is voltak olyanok, akik e bál alkalmával összekötötték ideiglenesen az életüket. Úgy hallottuk, hogy idén Bakonyi Gergő igencsak jól mulatott Farkas Kamilla társaságában. Néhány csiripelő madárka azt is elmesélte nekünk, hogy igencsak közel kerültek egymáshoz, sőt néhány percre, amikor a lány szabad volt, el is tűntek. Vajon hova mehettek és mit csináltak? Sajnos azt nem tudtuk meg, de lehet, hogy szaftos kis második rész lenne. A slusszpoén a dologban, hogy Kamilla előző párja, Norbi is részt vett a bálon, ahol mindent látott és hallott. Vajon zavarta-e, hogy a lány utána a legjobb barátjával enyelgett?

Bulibalhé

A bál a legtöbb embernek jól telt, viszont voltak olyanok is, akiknek az alkoholmámor miatt maradt emlékezetes. Néhány diák sikeresen csempészett be alkoholt a rendezvényre kisebb-nagyobb üvegekben, ezután pedig klikkekben ücsörögve adták ide-oda egymás közt az italt. Körülbelül a bál felénél ezek a klikkek már igen csak illuminált állapotban voltak javarészt, és természetesen a balhé sem maradt el. Kováts Marci és Nathaniel Ash Everett kicsit összeakasztották a bajuszukat, ami miatt a bál kellős közepén össze is verekedtek aztán. Mindezt azért, mert Nathaniel elesett, és az hitte, hogy Marci gáncsolta el, holott csupán a saját lábai akadtak össze.
A két fiú az ital következtében agresszív lett, nem is csodálkozom, hogy egymásnak mentek. A tanárok hamar szétszedték őket, bár akkorra az egyiknek már lila volt a szeme alatt, a másiknak pedig az állát kellett visszarakni. Milyen veszélyesek ezek a srácok….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése