2015. szeptember 26., szombat

Időtöltések esős napokra TOP 10

Odakint zuhog, nyomott a hangulatod és nem tudod mivel dobd fel egy kicsit? Akkor mi most segítünk pár tippel, hogy hogyan ne egyen meg téged az unalom! :)



1. Olvass egy jó könyvet! Régen halogatott regény vagy egy teljesen új felfedezés? Teljesen mindegy, csak magával tudjon sodorni a történet!

2. Ha pedig nem találtál semmit, ami érdekel, akkor írj te magad! Mi sem jobb annál, mint mikor egy-egy jó történettel szórakoztathatod a barátaid. (Arról nem is beszélve, hogy akár nekünk is írhatsz unalmas perceidben! ;) )

3. Mozogj! Táncolj, tornázz, jógázz - ami csak jólesik, hiszen felpezsdíti a tested, utána sokkal kevésbé fog tragikusnak tűnni a hangulat.

4. Főzz valami finomat, próbálj ki új recepteket! Mikor odakint úgysincs mit tenni, akkor a lakásban mindig lehet találni elfoglaltságot, a finom újdonságokat pedig mindenki szereti. Segítségül íme néhány link finom, forró italokhoz! :)

Narancsos forró csoki
Forró csoki
Amerikai forró csoki


5. Beszélgess! Akár az interneten, akár élőben vagy a kisállatoddal, de mindig gyorsabban repül az idő, ha van kivel eltölteni.

6. Kézműveskedj! Itt a blogon is találhatsz pár érdekes DIY ötletet, de az interneten is rengeteg van belőlük, próbálj ki valami újat, díszítsd ki a szobád vagy szaporítsd néhány ékszerrel a készleted. Aztán persze ne felejtsd el nekünk is megmutatni! ;)

Az Eridon blog ötleteit itt találod: DIY tippek


7. Nézz filmet a barátaiddal, családoddal! Ilyenkor még sorozatokba is érdemes belekezdeni, hiszen nem két nap lesz az ősz. :)

8. Takaríts! Ez nem biztos, hogy egy kedvenc időtöltés, de őszintén, megcsinálod majd, amikor ragyog odakint a nap és lenne jobb elfoglaltságod is?

9. Lomtalaníts! Megunt holmijaid, régi tankönyveid még el is adhatod, így nem csak a szekrényedben lesz egy kis plusz hely, hanem a zsebpénzed is gyarapszik! :D

10. Rajzolj, fess, zenélj, mindegy, csak alkoss valamit! Na nincsenek ötleteid, akkor nézz szét a neten, sok videó mutat be remek dolgokat, amikkel lenyűgözheted az ismerőseid. Kedvcsinálónak íme egy példa.


     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése