2016. október 30., vasárnap

Októberi madárcsicsergés

Nagyra nőtt gyermek

Az eridonosok körében igen ismert ember Keith Coltrane. Nincs olyan piros, aki ne hallott volna minimum egyszer a művész úrról. Azt beszélik, hogy amióta Leonie-vel együtt van, rászokott a plüssállatokkal való alvásra. Állítólag a kedvence egy rózsaszín, szőrös medve, és Nyam-nyam bácsinak nevezi. Nos Nyam-nyam tegnap szőrén-szálán eltűnt, és Keith konkrét haditervet eszelt ki, hogy megtalálja a mackóját. Vajon sikerrel jár?


Eleven prefekta

Ti is hallottátok, hogy az egyik prefektusunk igazán felöntött a garatra? Nem? Akkor elmondjuk majd mi! Révay Franciska egy lazítós estét csapott néhány barátjával, aminek a vége szétcsúszás lett. Nem elég, hogy titokban betintáztak az Abyss nevű szobában, de a prefektuslány felállt az egyik ágyra is, hogy előadjon egy paródiát, amit az apjáról talált ki. Sajnos a paródia még csak kezdetét sem vette, mert Franciska elvesztette az egyensúlyát, és a földre pottyant. Ráadásul rosszul esett, így eltörte a csuklóját. Az este további részét a gyengélkedőn töltötte józanodva, fájó csuklóval.


Furcsa írások

Azt beszélik, hogy Teón kívül éldegél egy másik szellem is az Eridon tornyában. Ezt a szellemet azonban még eddig senki sem látta, csak azokat a fizikai dolgokat, amiket a jelenléte hagyott maga után: az asztalokról levert csészék, festmények zaklatása és a klubhelyiség felforgatása. Ám a napokban kicsit durvább nyomokat is maradtak utána. Néhány diák a folyosókon, illetve a klubhelyiség falán furcsa, igen baljós kiírásokat vélt felfedezni. Valóban kopogó szellemünk van? Vagy esetleg ez a vezetőség halloweeni tréfája lenne?


Kis hableány

Mint mindenki tudja, Vér Lanetta és az ifjabbik Ardai a legeslegjobb barátok, szinte mindent együtt csinálnak. Néhányan már szerelemes párnak nézik őket. A fiatalok ezt igen hevesen tagadják, azt mondják, hogy olyanok a másiknak, mint egy ikertestvér. Szerintem van is benne valami.
Az eridonos lány a halloween közeledtével kitalálta, hogy ő bizony valami egyedi jelmezt akar magára ölteni. Elhatározták ezért, hogy százfűlé-főzet segítségével hableánnyá változik majd. A parton találtak is egy pikkelyt, ami szerintük egy sellőtől származhatott, ezért aztán belekeverték a bájitalba, amikor az végre elkészült. Az alagsori medencénél hajtották végre az átváltozást. Sajnos a pikkely, amit találtak, nem sellőtől származott, hanem egy haltól, az átváltozás eredményét pedig hadd ne ecseteljem. Elég annyi, hogy Lanetta a gyengélkedőn kötött ki, Kolos pedig ott volt mellette, és vigyázott rá. Talán ez valami új dolog kezdete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése