2016. október 16., vasárnap

Tréfák Mesterfokon

A viccek és tréfálkozások gyakoriak a rettegés napján, a gyermekek jelmezekben ijesztgetik társaik, s ha cukorka nem üti apró kezecskéiket, abból akár néhány elég durva incidens is születhet, de vannak néhányan, akik sokkal magasabb szintre emelték eme félelmetes mesterséget.
Íme hát tehát egy csíny-válogatás, amelyektől talán még ti is megrémültök. 

- Zombik az úton
Sötét van, s egy taxival utaztok hazafelé, hogy kipihenjétek magatokat a hosszú, megterhelő napotok után. Csakhogy egy kidőlt fa az utatok állja, s elkezdődik a valóra vált rémmese.


- Képtelen női kép
Egyedül állsz egy idegen szobában, és várod, hogy a házigazda utánad jöjjön, amikor megmozdul a hintaló. Az első kérdésed az, hogyan kerül oda egy hintaló, a másik pedig, hogy miért mozog magától. Azután egy könyv is leesik, s amikor azt hinnéd, már nem lehetne félelmetesebb a helyzet, egy női festmény rácáfol.


- Gyermeki ébresztő
Furcsa hangot hallasz s felkelsz. Egy gyermek áll ott, csinos ruhában, mosolygósan, masnival a fején, de látod rajta, hogy valami nem stimmel vele. Azután a másik percben eltűnik. De nem örökre...


- Sivalkodó lányka
A késő esti metrón nem csak látható, de láthatatlan utasok is utaznak néha, akik ha eljön a sötétség, előbújnak, s tűnjenek bármilyen ártatlannak is, cseppet se higgy a szemednek.


- Zombi támadás
Hasonlít a fenti metróshoz, azonban itt nem lányka szelleme, hanem rothadó, életre kelt zombik akarják elkapni a grabancod, ha nem vigyázol magadra.



- Játszószoba

Milyen gyönyörű ház, milyen pompás szoba, míg az opera fel nem csendül s a játék el nem kezdődik, mert onnan csak egy győztes fog kikerülni, aki nem te leszel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése