2015. december 30., szerda

Újra csiripelnek a madárkák!

Bunyó
Gondolom, sokan ismeritek az újonnan érkezett Simfel Karinát, aki nemrégiben vállt zöldből vörössé. Azonban a kisasszony úgy tűnik, mégsem hagyta el minden rellonos tulajdonságát, ugyanis a napokban néhány szemtanú elmondása szerint csúnyán nekiesett Várkonyi Fruzsinának. Vagy talán épp fordítva történt? A békés és nyugodt unikornis döfött először?
A madárkák azt is elcsivitelték, hogy mi vezetett az incidenshez, és mi más állna a háttérben, mint Fruzsi párja, Zoller Robi, akire a hírek szerint Karina is szemet vetett. Várhatunk még további akciókat, vagy a lányok megbeszélték hajtépés közben a dolgaikat? Hamarosan úgyis ki fog derülni.

Fortuna akcióba lendül
Azt hittétek, hogy a karácsonyi bálon nem alkotott egy eridonos sem? Akkor most hozok nektek egy ellenpéldát. A színjátszósok lehengerlő előadásokkal készültek a diáktársaik számára. Ezekkel nem is volt probléma. Szépek voltak, jók voltak, leszámítva azt a „kis” bakit, ami az első fellépő, Isaac Matthew Philips előadása után történt közvetlenül.
A navinés párja, Péter Fanni szó szerint letarolta őt, a gitár elrepült aztán a földön koppant valahol, a lányka szoknyája lobbant s a földre zuhantak. Az esés közepette, Matt próbálta menteni a menthetőt, és belekapaszkodott a mikrofonja állványába, ám az eldőlt a hirtelen terheléstől, a két diák földre huppant, az állvány meg eldőlt, rá a levitás Rentai Bálint lábára, aki azonnal a nyakába húzta fájó végtagját és a fájdalmas egy lábon ugrálások közepette levert egy tányér krémest az asztalról. A süti röppályájának végén pedig pont az igazgató úr állt, így hát a férfi arcába egy franciakrémes pottyant. Legalább emlékezetes műsort láttunk.

Dühös az ara
A rellonos prefektus szereti dolgait titkok mögé rejteni, és ezek alól szerelmi élete sem kivétel. Talán pont ezért is keltett akkora visszhangot, mikor kiderült, hogy egy hölgy ujjára jegygyűrűt húzott Ethan R. Saint-Venant. Csakhogy az esküvő mégsem történt meg, s azóta  a dühös ara, személy szerint Szentesi Alíz a feleségül vételét követeli. Talán jobb lenne tényleg elvenni, mielőtt csúnya bosszút áll?

A főnix és a lépcső
Úgy hallottuk az egyik olvasónktól, hogy vannak az eridonban szétszórt emberkék. Nem hittünk először a fülünknek, de miután ezt a történetet elolvastuk, nem bírtuk ki, hogy ne osszuk meg veletek.
Állítólag Vér Lanetta elhagyta azt a karkötőjét, amit nemrégiben kapott a rellonos Scarlett Conroytól. A főnix csicsergése szerint ez olyannyira felbőszítette a sárkánylányt, hogy bosszúból az ezüsthajú leányzót egy goromba átokkal sújtotta. Azt beszélik, az eridonos csak gurulva tud közlekedni a lépcsőkön. Természetesen csak lefelé. Szegény Lanetta… Reméljük, még azelőtt megbékél Scarlett, mielőtt az eridonos a nyakát törné.

Lángolj, te csak lángolj...
Ugye mindenki ismeri Bánkúti Izabellát? Tüzes egy leányzó, ugye? Az ifjú pyromágusról olyan híreket hallottunk, amit ha megtud Merkovszky igazgatóhelyettes, a leánykának alapos fejmosásban lesz része.
Azt csicseregték nekünk, hogy a főnixek klubhelyiségében már minden a karácsony közeledtére utalt. Izabella jót szeretett volna tenni és egyben pyromágusi képességét is kamatoztatni. A fenyőfa ágain lévő gyertyákat egyesével kezdte meggyújtani, ám az utolsó talán egy trükkös gyertya lehetett, mert a tüze nem akart lobogni. Több se kellett a lánykának, azonnal nagyobb lángra kapcsolt, viszont ezt a karácsonyfa és a klubhelyiség fele bánta. Még jó, hogy arra járt a házvezető-helyettes, aki hydromágusként hamar megfékezte a tüzet. Azt beszélik, a lánynak mágia nélkül kellett helyreállítania a rongált részeket a manók segítségével. Kitartást, Izabella!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése