2016. április 23., szombat

Tudtad? 10 érdekes tény az állatvilágból


1 Évente több millió fa nő ki csupán azért, mert a mókusok elássák a makkokat. Ki gondolta volna, hogy ezek az apró kis lények ennyire hasznos feladatot végeznek az emberek háta mögött?


2 A teheneknek mindig van egy legjobb barátjuk. Ez lehet egy másik állat, esetleg fajtabeli asszonyság, akárhogy is, lányok, azt hiszem végre megérti egy másik lény is, hogy a csoportos mosdóba járás mennyire hasznos.


3 A hím gentoo pingvinek úgy udvarolnak, hogy sokat kutatva kiválasztják a környék legkerekebb kavicsát, és azt viszik a kiszemelt pingvin lánynak. Ha elfogadja a kavicsot, onnantól egy párnak számítanak. Hm...ez egy igazán olcsó de kerek lánykérés lesz.


4 A fiú kiskutyák hagyják a lány kiskutyákat birkózás közben nyerni. Milyen kedves tőlük.


5 A halak is képesek eszközöket használni, ha szükséges. Hisz jól tudják, egy szent cél érdekében bármit.


6
A macska orrlenyomata annyira egyedi, mint az ember ujjlenyomata. Képzeljétek el, hogy ha a mi orrunk lenne egyedi milyen érdekes párbeszédek és eljárások zajlanának le egy rendőrőrsön.


7 A delfinek elnevezik egymást, és tudják egymást hívni egyed szinten. Bár valószínű, ott azért nem lehet a másikat Eperkének esetleg Gólyának hívni.


8
A kis csimpánzok szeretnek játékbabákkal játszani. Ezért van, hogy néha a jungelben rábukkanhatunk egy új csillámhercegnő barbie-ra esetleg tündérkirálynő babára.


9
A patkányok tudnak nevetni. Azonban ez a lolosoknak bizonyára nem jelent újdonságot Twitchet hallva.


10 A mókusok befogadják más mókusok kölykeit, ha a szülő valamiért eldobta őket. Milyen rendes tőlük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése