2016. június 29., szerda

Nyári csiripelde

Cseberből vederbe:
Láttátok mostanában Fülöp Félixet és Farkast? Mi egy jó ideje nem láttuk őket, az tuti! Most biztos azt kérdezed, hogy mi történt velük, igaz? Mi tudjuk a válaaaaszt!
Benső informátorainktól tudjuk, hogy a Fülöp ikerpár a vizsgákat követően elmentek bulizni. Ez eddig tök normális, nemde? Akkor folytatom!
Úgy hallottuk, hogy a buli, amiben a fiúk voltak igencsak elszabadult. Kétszer akkora felfordulás lehetett ott, mint a Project: X-ben. ( Ami nem kis teljesítmény. Te jó ég! ) Mivel a fiúk nem tudtak elmenekülni a törvény vaskeze előtt, így a mugli rendőrségen kötöttek ki, egy fogdában. Szegények, pedig nem is ők csinálták a bulit, csak rosszkor voltak rossz helyen. Szerencsecsomag.
Azóta senki sem látta őket… - drámai tekintet –

Elitalakulat, Návay módra:
Szeretett házvezetőnk nemrégiben lemondott, hogy új szenvedélyének hódolhasson, a mumusszelídítésnek. Sosem volt százas az ürge, de épp azért imádtuk őt. A helyére egy volt diák lépett, aki nem volt más, mint Návay L. Viktor, azonnal belopta magát az eridonosok szívébe. Azt rebesgetik, mivel Viktor él-hal a katonaságért, várható lesz néhány újítás a házon belül. Olyanok, mint például a kötelező félhatos ébresztő, reggeli edzés (mindenkinek), reggeli, tanórák, tanórák után kötelező szilencium, ismét edzés (mindenkinek), a kviddicseseknek hozzátenném, hogy dupla adag jutna...  A vicces az, hogy én ebben még benne is lennék, ha nem kellene hajnali félhatkor kelni…  Ti hogy vagytok vele?

Ezért maradt el a cardio!
Pedig én már úgy rákészültem erre a cardio hip-hopra, ugye ti is? Sajnos elmaradt, mert Szentmihályi úrnak közbe jött valami. Néhány pletykás poszáta arról csicsergett nemrégiben mellettem bűbájtanon, hogy állítólag a mestertanonc még mai napig végzi a macskayogát. Sebastian Jared Selwynnel, aki még most is hű társa ebben a tevékenységben. Remélem, terveznek ebből is tanórát tartani, mert tökre menő lenne, ha mindig a talpunkra esnénk. ( Ez különösen jól jönne egy kviddicsmeccsen való baleset után ) Mindenesetre, ha elindul, mi ott leszünk!

Délutáni hűsítő
A hőmérő az egekbe szökött, harminc, harmincöt, sőt negyven fokot is jósolnak már. Te jó ég, igyatok sok folyadékot! Persze, van, aki nem az ivással hűti magát, vagy az árnyékban henyéléssel. Vannak emberek, akik testük áztatásával hűtik magukat. Ami egyébként egy tök jó dolog, bár nem mindegy, hogy hol fürdesz. Az iskolában található medence tökéletes a felhevült testű diákságnak, de nehézkes a lejutás. A rellonosok előnyben voltak a többi házzal szemben, így ők befoglalták szinte az egész termet, csak kevés ember tudott beférkőzni a zöldek közé, köztük Kafka Lonard is. Az eridonos könnyen utat tört magának. Mivel a prefektust sok bajkeverő nem kedvelte, úgy gondolták, hogy kitolnak majd vele. Ez sikerült. Állítólag a medence szélére fröcskölték a vizet, amin megcsúszott Leó, így iskolai egyenruhástul, jelvényestül, mindenestül belepottyant a vízbe. Nagy hahota csapott végig a termen. Azt hiszem ennek következménye is volt…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése