2016. május 1., vasárnap

Csicsergő kismadarak

Ezer meg egy cikesz

Az Eridon-Navine meccsen nem volt könnyű dolguk a fogóknak hála egy vicces kedvű rellonosnak, Egerszegi Ákosnak. A fiú úgy gondolta, jó buli a pálya egy részét csillogó cukorpapírokkal ellepni, melyek olyannyira hasonlítottak cikeszekre, hogy még maga a golyó is elvegyült köztük feleség után nézve. Ám sokak nem tudják a tett igazi miértjét. Egyesek szerint ugyanis az egyik cukorpapíron egy kedves üzenetecske ékeskedett, melynek pontosan Ardai Tánya ölébe kellett volna esnie, ám amikor Gerhardt S. Rafael pálcájával elsodorta a csomagolásokat, az nem az eridonoshoz, hanem magához a játékvezetőhöz került. Nem tudjuk, melyik volt cikibb, hogy Gerhardt tényleg eljött a találkozóra, vagy, hogy a Tányának szánt rózsákkal távozott?


Macskayoga


Az új őrületet nem egy hollywoodi sztár vagy egy ostoba pszichológus találta ki, oh nem. Az új trendet a két eridonos mestertanoncunkhoz, Sebastian Jared Selwynhez és Szentmihályi Norbert Dávidhoz lehet kötni, akik azóta hatalmas intenzitással csinálják a programot, heti két edzés, a bogolyfalvi Művelődési Központban.
Egyik kedves madárkánknak Norbi azt is elmondta, hogy az egész ötlet egy véletlen műve volt, amikor is Sebastian macskáját kezdték bámulni unalmukban, majd az újabban chippendale fiúként dolgozó mestertanonc elkezdte utánozni a jószágot. Sebastian először ódzkodott az ötlettől, mondván, ez mégsem olyan jó dolog, ha a cica mondjuk az alsó tájékát kezdi nyalogatni, ám kevés unszolásra végül ő is nekifogott a különleges jógának, sőt azóta néhányan egy ' I love macskayoga '  pólót is láttak rajta a minap.


Alamuszi nyuszi nagyot ugrik

Mint a cím is elárulja, valóban egy ehhez hasonló történettel tudunk szolgálni. Mindenki ismeri a kis gólyákat? Hát persze, ez nem kérdés! A mostani pletyka épp az egyikről fog szólni, aki nem más, mint Gy Shasper.
Egy kedves, udvarias fiúként ismerhetik a diákok, ám kiderült számunkra, hogy mindez csak álca! Úgy tudjuk, az egyik este kint kószált a folyosókon. Jó, oké, eddig tényleg nem túl izgalmas. De most jön a java! Szóval kinn mászkált, és azt tervezte, hogy az alvó házvezető-helyettesnőnk nyakába egy piros, csengettyűs nyakörvet akaszt. A pontos indokokat nem ismerjük, de pokolian ötletes, s egyben bolond döntés volt, barátom!
Végül ez az ördögi terv mégsem valósult meg, ugyanis, amikor az elsős már épp befordult volna arra a folyosóra, ahol a tanárnő lakrésze is van, szerencsétlenségére az ifjú Ragnar Erik Magnussonnal találta szembe magát. A prefektus éles pillantásaival hamar kiszúrta a gólya kezei közt szorongatott nyakörvet, aminek büntetés lett a vége. Állítólag Gy az Eridon mellékhelységeit pucolja egy fogkefével. Szegény pára.....


Hullócsillag

Szintén egy prefektust fogunk bemutatni, aki nem más, mint Boglár Gréta. Eszelős egy csaj, az már tuti. Úgy hallottuk, hogy a barna hajú lány újabban bokszolni kezdett. Vigyázzatok srácok, még a végén eltöri az orrotok! Úgy tudjuk, hogy a minap épp edzésre igyekezett, csak hát... nem ért oda. Gyakorlás helyett a gyengélkedőn kötött ki, ahol Lorelai K. Riviera a fejét fogta, s a „Már megint leesett a lépcsőről Gréta.” mondat fogalmazódott meg a fejében. Tudomásunk szerint eltörte a jobb karját. Szerencsére pár napon belül ismét a régi lesz, addig szabadon mehet a kötekedés! Nem fog bántani senkit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése