2016. március 28., hétfő

Áprilisi tréfaötletek

Mindjárt itt az április elseje, és vele együtt április bolondja. Meg szeretnél viccelni valakit, de nincs hozzá ötleted? Netán újdonságra vágysz? Összegyűjtöttem pár trükköt, remélem hasznát fogod venni.

Klasszikusok

1. Ha hétvége van, vagy olyan nap, amikor az általad kiválasztott megtréfálandó személy nyugodtan alhat, akkor üvölts a fülébe hajnali négykor, vagy ötkor, hadd legyen jó napja.

2. Nyisd ki az ajtót egy kicsit, tegyél a tetejére egy vödröt vagy poharat, ami tele van vízzel, trutymóval, úgy, hogy még megálljon, de ha kinyílik az ajtó, már leessen. A belépőt szinte biztos, hogy felkészületlenül fogja érni.

3. A fogkrém egy részét nyomd ki, majd tegyél a tubusba helyette mustárt.



4. Csak vigyorogj – ha évek óta miattad szív mindenki, akkor most hagyd ki a viccelést, és inkább csak tegyél fel olyan kérdéseket, hogy "Fogsz ma fogat mosni?", "Mész majd xy terembe?", "Hogy ízlik a kávé?", stb, mindezt gonosz vigyorral karöltve.

Újak

5. Fogj egy mentost és fagyaszd meg egy jégkockában, majd tölts ki egy pohár kólát a barátodnak, és tedd bele a jégkockát. Habzani fog a kóla, az garantált.

6. Kend be a csap belsejét vízben oldódó vörös festékkel, majd hagyd, hogy a következő ember megnyissa. Piros víz, avagy vérnek beillő valami folyik majd belőle.



Szokatlanok

7. Az illető ruhásszekrényébe/hűtőjébe tegyél egy befőttes üveget egy emberi fejet ábrázoló fényképpel, majd töltsd fel vízzel.



8. Az egész szobát vagy éppen lakást rakd tele műanyag poharakkal, amik tele vannak vízzel. A kijutás nehéz lesz.

9. Locsold le glicerinnel vagy hipóval a szomszédod lábtörlőjét. Ha van a környéken hím macska, akkor garantáltan ott fogja megjelölni a területét.



Jó tréfálást!
Lilith

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése